Serveis del nostres parkings

Al nostre pàrquing li oferim diferents serveis:

-Transport-

Si vostè necessita traslladar la seva caravana des del pàrquing a la seva destinació de vacances o retornar-la, pot contractar el nostre servei de trasllat de vehicles. Realitzem els transports des de Pineda de Mar fins a Lloret de Mar.

-Taller-

Si té qualsevol incident o desperfecte en la seva caravana, consulti’ns sense compromís per a la seva possible reparació.

-Preses d'electricitat-

Les nostres instal·lacions compten amb preses d’electricitat que els nostres clients poden utilitzar sempre que ho necessitin.
Rentada: Abans de viatjar, avisi’ns amb antelació i li realitzem una rentada a pressió a la seva caravana.

-Buidatge d'aigües-

Els nostres clients disposen d’un lloc específic, habilitat concretament per a això.
Aixetes: Disposem de mànegues per a poder emplenar els dipòsits d’aigua.

-Vigilància-

Les nostres instal·lacions compten amb càmeres de seguretat amb enregistrament d’imatges 24 hores i detectors de moviment per tot el perímetre.

-Assegurances-

En contractar els nostres serveis, automàticament disposa d’una assegurança davant incendi i robatori. També pot contractar amb nosaltres l’assegurança davant calamarsa.

-Accés amb emprempta dactil·lar-

Si desitja poder accedir a les nostres instal·lacions en qualsevol moment, pot contractar l’accés amb emprempta dactilar per a vostè i un acompanyant.

-Venda-

Vols vendre la teva caravana? Nosaltres ens en cuidem. Disposem d’una àmplia oferta de caravanes de segona mà a preus molt atractius.

Serveis

Clients satisfets

Rapidesa en els nostres serveis

Recomanació

Pin It on Pinterest

Share This