Els Nostres parkings

 Malgrat, Elefant Blau i Ciutat esportiva

Els Nostres parkings de Blanes i Malgrat

Amb un terreny de més de 11.500 m2, oferim als nostres clients un terreny dividit entre places cobertes i descobertes.

 

Amb un terreny de més de 3.800 m2 oferim als nostres clients un parking asfaltat i amb accés d’empremta dactilar.

 

Amb un terreny de més de 30.000 m2, els oferim als nostres clients diferents opcions d’emmagatzematge entre descobert, cobert i nau. Amb accés d’empremta dactilar.

Caravaning Blanes:

Disposem de tres pàrquings de caravanes situades en els municipis de Blanes i Malgrat amb immillorables serveis al millor preu. Pàrquing de guàrdia i custòdia de la teva autocaravana, caravana, embarcació o remolc, podent incloure servei de recollida i lliurament. Sistemes de seguretat amb alarmes perimetrals i vídeo vigilància 24 hores. Obert tot l’any. També gestionem la teva venda a Malgrat.

Malgrat:

Gran pàrquing situat en el polígon de Malgrat amb tots els serveis necessaris per a la teva caravana i l’últim en sistemes de seguretat amb càmeres de vídeo i alarmes. També podràs trobar el nostre equip de mecànics TOT CARAVANING amb els seus catàlegs amb les últimes novetats. Vingui i visiti les nostres oficines.

 

 

Elefant

Nou pàrquing sobre asfalt equipat amb els millors sistemes de seguretat i amb obertura d’empremta dactilar per a facilitar l’entrada o sortida les 24 hores. La seva ubicació és perfecta per a sortir o entrar sense patir els embussos del centre.

 

Ciutat esportiva:

Pàrquing situat en l’entrada de Blanes des de Tordera, amb molt bona connexió a l’autopista. També equipat dels nostres serveis de càmeres de vídeo i alarmes.

Pin It on Pinterest

Share This